A4músics

som un col·lectiu de professionals i apassionats de la música, de diferents edats i perfils, que ens hem proposat el repte de presentar un projecte educatiu innovador,  atractiupersonalitzatal cor de Barcelona, entre Gràcia i l’Eixample.

Hi ha molts mètodes d’aprenentatge, per això intentem combinar i extreure el millor de tots ells, integrant-los dins la nostra realitat social i cultural.

Eulàlia

La Creadora musical

Llicenciada en Geografia i Història, té el títol de professora, en l’especialitat de Piano i Solfeig pel Conservatori del Liceu.

Amb una gran experiència en el camp de l’ensenyament, s’ha endinsat en  el camp de l’harmonia, l’anàlisi musical i l’arranjament de peces per a tots els nivells.

Neus

La Creativa musical

Titulada Superior en Piano i Solfeig pel Conservatori del Liceu, té una àmplia experiència en el camp de la docència musical i les arts escèniques.

Centrada en la interpretació pianística, com a solista i acompanyant, s’ha especialitzat en l’estudi  dels aspectes psicològics que intervenen en tot procés artístic.

Hortensia

La Veu musical

Diplomada en Ciències Humanes i titulada  Superior pel Conservatori Municipal de Música de Barcelona, en l’especialitat de cant.

Com a Soprà treballa tots els aspectes de l’art vocal: el de la interpretació com a concertista, el de la docència com a professora i el de la rehabilitació de la veu com a terapeuta i assessora vocal.